„4. memorijal Predrag Avdalović Peđa“ - Pohod u manastir Liplje

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.03.2017. 15:31

Planinarsko društvo “Mehanizam“ organizuje, u nedjelju 26.03.207. godine, 10. tradicionalni pohod u manastir Liplje – „4. memorijal Predrag Avdalović Peđa“. Okupljanje polaznika je u 7:30 časova ispred zgrade Radničkog univerziteta, dok će se polaganje cvijeća i pomen na mjestu stradanja u Tešićima održati od 9:00 – 10.00 časova.

Nakon toga prisutni će nastaviti Peđinim stazama do izletišta „Uzlomac“ u Savićima, gdje je za sve učesnike ovog pohoda obezbijeđeno osvježenje od UG „Zmajevac“. Planirano je da i svi prisutni prisustvuju večernjoj molitvi u manastiru Liplje.

Prevoz za povratak je obezbijeđen u saradnji sa Prevozom „Golub“ , a dolazak u Kotor Varoš predviđen je u 20:30 časova. Uplata za učešće u pohodu je minimalno 5,00 KM, a sav prihod od akcije biće uplaćen na račun sestara Arsenić koje su prerano ostale bez roditelja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…