Sara Marić šampionka Republike Srpske u džudou

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.04.2016. 11:50

Zvornik je protekolog vikenda bio domaćin Prvenstva Republike Srpske u džudou za starije dječake u djevojčice i juniore i juniorke u organizaciji Džudo kluba „Srpski soko“.

Sara Marić džudistkinja kotorvaroške Mladosti osvojila je zlatnu medalјu i ponijela titulu šampionke Rebublike Srpske. U konkurenciji 197 takmičara iz 27 klubova,  Džudo klub „Mladost“ iz Kotor Varoša predstavlјalo je 11 takmičara, koji su postigli rezultat vrijedan pažnje, osvojivši ukupno 7 medalјa, jednu zlatnu, dvije srebrene i četiri bronzana odličja.

Zlatna medalјa:

Sara Marić – starija djevojčica u kategoriji preko 63 kg

Srebrene medalјe:

Sara Đukić – starija djevojčica u kategoriji do 57 kg
Drago Slavnić – stariji dječak u kategoriji do 66 kg

Bronzane medalјe:

Andrej Brlјić – stariji dječak u kategoriji do 73 kg
Selena Varošić – juniorka u kategoriji do 57 kg
Maja Popović – juniorka u kategoriji do 63 kg
Dragana Petrović – juniorka u kategoriji do 78 kg

Pored osvajača medalјa na ovom prvenstvu svojim su se borbama istakle i Olјa Čupić i Marijana Buzić. Trener DžK „Mladost“ Kotor Varoš, izrazio je zadovolјstvo nastupom svojih učenika na ovom takmičenju i najavio još bolјe rezultate u nastavku sezone. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…