Župljanin i Popović oslobođeni optužbi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.03.2018. 08:34

Nedeljko Popović i Slobodan Župljanin oslobođeni su optužbi koje su ih teretile za malverzacije tokom prodaje zemljišta banjalučkog preduzeća ´Fruktona´.

U vrijeme kada su nekretnine prodavane, Popović je bio predsjednik Upravnog odbora "Fruktone", dok je Župljanin bio direktor preduzeća "Interinvest Krajs".

Krivice ih je oslobodila Snježana Kudrić, sudija Okružnog suda u Banjaluci, a na ovu presudu je moguća žalba Vrhovnom sudu RS.
Popović nije prisustvovao izricanju presude, a Župljanin je odbio da komentariše sudsku odluku. Novinarima je zamjerio da ga "šest godina nisu ništa pitali".

Prema optužnici, koja je, dakle, pala, sporna je bila prodaja zemljišta i objekata "Fruktone" u Beogradskoj ulici u Banjaluci .
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…