Atos osiguranje uz kotorvaroške fudbalske veterane

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.05.2017. 15:38

Da se dobar glas daleko čuje najbolјe svjedoči današnja podrška Atos osiguranja fudbalskim veteranima Kotor Varoša, koji već treću godinu djeluju u okviru Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš.

Brojna gostovanja u zemlјama bivše Jugoslavije i najava međunarodnih turnira u skorijoj budućnosti bili su povod razgovora predstavnika fudbalskih veterana iz Kotor Varoša i rukovodstva Atos osiguranja o mogućim vidovima saradnje.

Zahvalјujući Goranu Buniću, direktoru banjalučke filijale Atos osiguranja, nabavlјena su 22 kompleta sportske opreme u kojima će veterani sa ponosom nastupati na predstojećim utakmicama.

„Kao Kotorvarošaninu izuzetno mi je drago što u gradu na obalama Vrbanje postoji jedna zdrava sportska priča u kojoj su druženje i prijatelјstvo bez granica na prvom mjestu. Slobodno mogu reći da je riječ o izuzetnim sportskim i lјudskim veličinama koji su u ovom trenutku najbolјi ambasadori Kotor Varoša“, istakao je Bunić i pozvao sve kotorvaroške privrednike da podrže napore i entuzijazam fudbalskih veterana u želјi da dostojno prezentuju istinske vrijednosti ovog grada.

Igor Milanović, vlasnik Atos osiguranja, je sa zadovolјstvom prihvatio saradnju sa kotorvaroškim fudbalskim veteranima, a njegova želјa je da ona bude nastavlјena i u narednom periodu.

„Atos osiguranje je prepoznalo aktivnosti kotorvaroških fudbalskih veterana, a zahvalјujući njihovim nastupima u inostranstvu i zemlјama okruženja i mi ćemo biti dio sportske priče koja ima za cilј da promoviše rekreaciju i zdrav život“, rekao je Milanović.

Kapiten kotorvaroških fudbalskih veterana Aleksa Vučanović se zahvalio rukovodstvu Atos osiguranja i pozvao i druge privredne subjekte da slijede njihov primjer.

„Predvođeni sloganom „Za miran san“ nastavlјamo sa planiranim aktivnostima, a uz podršku Atos osiguranja one će biti lakše ostvarive“, poručio je Vučanović.

Promociju nove sportske opreme Kotorvarošani će imati u junu mjesecu, kada im u goste dolaze veterani Triglava iz Kranja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…