Crveni krst: Potrebno 12 jedinica krvi (šest doza „A“ i šest doza „0“ krvne grupe)

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.12.2016. 18:45

Kotorvaroškom Crvenom krstu od strane Službe za transfuzijsku medicinu Republike Srpske upućen je apel za prikupljanje 12 jedinica krvi (šest doza „A“ i šest doza „0“ krvne grupe) za 5. januar 2017. godine, u svrhu hitnog liječenja u KBC-u Banja Luka.

Crveni krst Kotor Varošu apeluje na sve one koji su u mogućnosti da daju krv pomenutog datuma, da se prijave direktno u Crveni krst ili na brojeve telefona: 051/783 663, 065/629 450 ili kod Mladena Petrušića.

Za sve one koji se prijave za ovu humanu akciju obezbijeđen je prevoz 5. januara 2017.godine u 8:00 časova ispred prostorija kotorvaroškog Crvenog krsta.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…