Derbi meč Prve lige RS u futsalu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.11.2017. 10:26

U sportskoj dvorani u Kotor Varošu 28. novembra 2017. godine od 19:00 časova igra se derbi meč 4 kola Prve lige Republike Srpske u futsalu. Kotorvaroški „futsaleri“ dočekuju višegodišnjeg prvaka Prve lige Republike Srpske, ekipu „Ugljevika“.

Trenutno stanje na tabeli pokazuje da ovaj meč i te kako zaslužuje epitet derbija, jer igraju prvo plasirana i drugo plasirana ekipa. Naša ekipa se trenutno nalazi na prvom mjestu sa stopostotnim učinkom, tri pobjede u tri meča, dok gosti iz Ugljevika imaju takođe stopostotan učinak, ali jednu utakmicu manje odigranu. 

 Pobjedom u ovom meču, Kotorvaršani ne bi više bili samo hit prvenstva, već najozbiljniji kandidat za plasman u „Premijer“ ligu Bosne i Hercegovine u futsalu.

Dođimo na tribine i pomozimo našim futsalerima da dođu do pobjede.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…