Igor Vučenović stekao trenersku C licencu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.01.2018. 15:17

Banja Luka je bogatija za 30 fudbalskih trenera, a među njima je i Kotorvarošanin Igor Vučenović.

Dugogodišnji fudbaler i trener u mlađim kategorijama Fudbalskog kluba Mladost završio je seminar koji je održan u „Staklencu“ u organizaciji PFS Banja Luka, gdje je došao do zvanja C trenerske licence.

Sa tom licencom treneri mogu voditi sva takmičenja pod okriljem Područnog saveza Banja Luka ili bilo kojeg područja, odnosno Kantona na nivou Bosne i Hercegovine.

Predavači ispred Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bili su Siniša Mrkobrada i Branislav Krunić. A treba reći da je ovo druga generacija trenera sa C licencom u Republici Srpskoj, prvu je organizovao PFS Gradiška, a treća generacija je startovala pod okriljem PFS Prijedor.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…