Ivanić na svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana opštine

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2017. 15:53

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić prisustvovaće sutra (ponedjeljak 24. april 2017. godine) u Kotor Varošu svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana opštine.

Svečana akademija biće održana u 19.00 časova u Kino sali u Kotor Varošu, navedeno je u saopštenju iz Predsjedništva BiH.

Dan opštine Kotor Varoš biće obilježen sutra nizom aktivnosti, a centralni događaj je svečana akademija koja počinje u 19 časova i bioskopskoj sali.

Na svečanoj akademiji uz obraćanje zvaničnika i prigodan program biće dodijeljene nagrade zaslužnim pojedincima, ustanovama i organizacijama. Najviša opštinska priznanja Zlatne povelje biće uručene predsjedavajućem Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću i višem asistentu na Arhitektonsko–građevinskom fakultetu u Banjaluci Slavku Vasiljeviću iz Kotor Varoša. Ivanić je nagrađen za doprinos razvoju Kotor Varoša s obzirom da je bio ključni čovjek koji je obazbijedio donaciju vrijednu milion KM za izgradnju novog bloka Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon”.

Opštinske zahvalnice biće uručene sekretaru Crvenog krsta Kotor Varoš Borislavu Brboroviću, direktorici Centra za porodicu “Kuća radosti” Dragici Tepić, učeniku Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” Slavenu Kneževiću, kojeg je predsjednik RS odlikovao Medaljom zasluga za narod, seniorskom šampionu BiH u džudou Borislavu Bogdaniću i uglednom kulturnom radniku i vođi Anasmbla “Žubor” Obrenku Tepiću, a posebnu zahvalnicu će dobiti Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS.

U sklopu obilježavanja Dana opštine u 9.00 časova će biti položeni vijenci na Spomen kosturnicu boraca Narodnooslobodilačke borbe. Sat kasnije biće služen parastos poginulim borcima Vojske RS i položeni vijenci na Centralno spomen obilježje.

Dio manifestacija povodom Dana opštine predviđenih za ovaj vikend odgođen je zbog loših vremenskih prilika.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…