KVorum.net slavi 2. rođendan

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.01.2018. 00:08

Simbolično predstavljen i pušten u rad 9. januara 2016. godine na Dan Republike Srpske autentični portal i servis građana opštine Kotor Varoš danas slavi svoj 2. rođendan. Ideja je bila da Kotor Varoš tada bar na taj način obilježi Dan Republike Srpske jer nije bilo organizovanih manifestacija ni te ali ni 2017. godine. Danas sa ponosom možemo reći da smo postigli bar nešto... Naša opština je ove 2018. godine okićena zastavicama Srpske, dijele se simbolični pasoši Republike, uskoro bi trebali dobiti ulicu ili trg naziva 9. januar. Ponosni smo jer se naša ideja polako ali sigurno ostvaruje, te možemo zaključiti da se polako ali sigurno krećemo ka cilju.

Pobijedili smo jer smo uspjeli da podstaknemo nadležne da počnu da obilježavaju ovaj značajan datum u našoj opštini.

KVorum.net zamišljen je kao servis građana koji na najbolji način treba da predstavlja našu opštinu. Trudili smo se i uspjeli da ostanemo dostojanstveni. Bavimo se isključivo našom opštinom i pozitivnim dešavanjima u istoj. Ne prenosimo i ne selektujemo vijesti sa državnog nivoa. Nekad nekoga kritikujemo ali na umjeren i kulturan način i ostajemo nepristrasni.

Ko god sa koje god strane bio svaki potez koji bude označen kao vrijedan biće i ispromovisan. Trudimo se da ne prenosimo loše vijesti i iste gradimo na tuđim nesrećama. Potpuno smo transparentni i ne  brišemo objavljene vijesti, ne brišemo komentare. Ne bavimo se i ne prenosimo lične sukobe.

Poštujemo i uvažavamo kolege u medijima, ne smatramo ih konkurencijom već ključom za kvalitet. Iskreno od njih i preuzimamo najviše informacija, jer KVorum.net nije zamišljen kao informativni portal, već kao servis građana na kome stanovnici mogu da pronađu najznačajnije informacije.

Ako smo nekoga na neki način povrijedili ovim putem i ovom prilikom se izvinjavamo istim.
  
Broj vijesti iz opštine i brzina nije ono sto nam je glavni adut. Na ovom portalu su objedinjene sve informacije bitne za Kotor Varoš i njegove stanovnike.

Ono što je posebno i što je jedinstveno, je da je ovaj portal urađen na posebno prilagođenom CMS (Content management system) sistemu za upravljanje informacijama i prilagođen je isključivo za ovu svrhu te se razvija i dalje. Jednostavnije rečeno sve ovo što vidite nije bazirano na besplatnim rješenjima poput Wordpressa, Joomle, Plone i sličnih već je autentični portal pisan u php, mysql, html5, css3 i javascript prilagođen lokalnoj zajednici i njenim potrebama.   

Ponosni smo na svoje saradnike, poslovne partnere, ali i sve posjetioce. Ostanite sa nama i dalje jer za Vas tokom ove godine pripremamo i planiramo brojna iznenađenja.

Vaš KVorum.net – Nastavljamo svojim koracima !!!

info@kvorum.net

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…