Kod Kotor Varoša ubijen muškarac, uhapšen osumnjičeni

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.06.2017. 08:28

Dragiša Cvijanović (59), iz sela Šiprage, opština Kotor Varoš, iz pištolja je u tom mjestu u četvrtak naveče ubio Radoslava Cvijanovića (41), saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, teško ubistvo počinjeno je u četvrtak oko 21.40 časova.

Upucani muškarac je od zadobijenih povreda preminuo u Domu zdravlja Kotor Varoš. Osumnjičeni je nedugo nakon zločina identifikovan i uhapšen, a pronađen je i pištolj,  koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. Sa mjesta događaja izuzeti su tragovi i predmeti koji će biti poslati na vještačenje, a u Zavodu za sudsku medicinu RS će biti izvršena obdukcija tijela žrtve.

"Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš, tokom dana će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teško ubistvo, sprovesti u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka  D.C. (1958) iz Kotor Varoša", saopštila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Zločin, koji je unio nemir među lokalno stanovništvo, dogodio se u 21.40 čas ispred lokalnog kafića "Letnikovac", koji, inače, ne radi, osim što ga ponekad koriste mještani. I kobne večeri su se tu okupili, a zatim je, po riječima mještana, Dragiša Radoslavu ispalio dva metka u stomak.

"Gledala sam TV, i čula dva pucnja. Kako, zašto, ne znam, izlazila nisam. Taj objekat je, inače, dat jednom ratnom invalidu na korištenje i mještani se tu skupljali, popili bi po koje pivo, kartali se. Ni slutila nisam da će na kraju ovo da se desi", priča mještank. Kasnije je, prisjeća se, vidjela ljude sa baterijama koji nešto traže, ali je pomislila da su nešto izgubili. "U petak, oko pet sati, kad sam ustala,  vidjela sam da su tu policijske trake. Kasnije, priđem, i ugledam lokvu krvi. Policajci su mi ispričali šta se desilo", navodi ona.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…