Kotorvarošani eliminisani na Vaskršnjem futsal turniru “Kneževo 2017”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.04.2017. 15:48

Na drugom po redu Vaskršnjem futsal turniru “Kneževo 2017” u mečevima polufinala u konkurenciji veterana obezbijedila je ekipa Opština Grahovo, koja je sa 7-2 bila bolјa od Detektora Kotor Varoš. Drugi Finalista je ekipa Bjelajce, koji su bolјim izvođenjem penala eliminisali ekipu Centar za sport i kulturu Čelinac.

Eliminisana je i ekipa “Senzor nekretnine” koja je izgubila ubjedljivih 5:1 od ekipe “Mon Ami” iz Čelinca. Čelinčani su u četvrtfinalu dobili pojačanje jer je na njihov gol stao golman reprezentacije BiH Darko Milanović. 

U sklopu Vaskršnjeg futsal turnira “Kneževo 2017” u toku je humanitarna akcija prikuplјanja pomoći za Sofiju i Milana. Na ulazu u Sportsku dvoranu u Kneževu postavljena je humanitarna kutija, tako da posjetioci do kraja turnira mogu dati svoje priloge.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…