Mladen Kovačević osovojio Prvenstvo opštine u tenisu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.05.2016. 09:49

U finalnom meču seniorskog Prvenstva grada u tenisu Mladen Kovačević je savladao rezultatom 9:6 Dragana Kragića i tom pobjedom postao šampion grada.

U kadetskoj konkurenciji Aleksnadar Jeftimir je u finalnom susretu porazio Dejana Trifkovića sa 4:2, dok je u konkurenciji kadetkinja najbolja bila Mila Čolić, a drugoplasirana Sara Đukić.

Pionirska konkurencija je donijela veoma uzbudljivo finale u kome je sa 16:14 slavio Danilo Vučenović, koji je u finalu bio bolji od Jasmina Tuzlića. Kod pionirki trijumfovala je Ivana Stojanović, drugo mjesto je zauzela Milica Jokanović, a treće Nevena Madžarić.

Na turniru koji se igra o na igrališti kod „Radničkog univerziteta“, učešće je uzelo 34 tenisera i teniserke sa područja kotorvaroške opštine.

Najuspješnijim pojedincima pehare, medalje i diplome, uručio je direktor kotorvaroškog Centra za kulturu, sport i informisanje, Dragan Zeljković. Turnir su okviru manifestacija povodom obilježavanja 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš,  uspješno organizovali JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“, Opština Kotor Varoš, Svetosavska omladinska zajednica i Udruženje tenisera. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…