Obilježen dan Boračke organizacije Republike Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.02.2018. 08:01

Polaganjem cvijeća i prisluživanjem svijeća u Spomen-sobi za poginule borce odbrambeno-otadžbinskog rata u opštini Kotor Varoš obilježen je Dan Boračke organizacije Republike Srpske-14. februar.

Cvijeće su položili predstavnici opštinske Boračke organizacije, opštine Kotor Varoš, porodice poginulih i nestalih boraca, ratni vojni invalidi kao i borci i građani. Nakon toga, jerej kotorvaroški Živko Ilić služio je molitveni pomen za poginule borce Vojske Republike Srpske.

Predsjednik Boračke organizacije opštine Kotor Varoš Gosto Trivunović čestitao je svim borcima praznik.

„Republika Srpska je jedini garant ostanka srpskog naroda i zbog toga treba njegovati sjećanje na poginule borce odbrambeno-otadžbinskog rata. Ovu priliku koristim da svim demobilisanim borcima, svim porodicama poginulih boraca kao i ratnim-vojnim invalida čestitam njihov dan sa željom da ga što duže slave u zdravlju, sreći i veselju“ , rekao je Trivunović.

Izvor: Centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…