Počeo Program pripreme pred polazak u školu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.03.2018. 08:08

JU Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ Kotor Varoš počeo je Program pripreme pred polazak u školu. Program organizuje Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske a realizovaće se od 01. marta do 31. maja 2018. godine u trajanju po tri sata.

„Za učešće u programu prijavilo se 57 djece koja su raspoređena u dvije grupe. Sa biroa za zapošljavanje angažovali smo dvije vaspitačice koje će djecu koja do sada nisu bila obuhvaćema predškolskim programom pripremiti za školu“ – izjavio je Mladen Tepić, v.d. direktora JU Dječiji vrtić „Larisa Šugić“.

Pošto u objektima ove javne ustanove trenutno boravi više od 130 mališana program će biti organizovan u večernjim satima u prostorijama u kojima su smještene starija vrtićka grupa i grupa produženog boravka. „I ove godine smo odlučili da program bude besplatan jer su se za program prijavili uglavnom roditelji koji nisu u mogućnosti da djecu šalju u redovne vrtićke grupe“ – dodao je Tepić.

Izvor : www.vrtickv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…