Počinje upis polaznika na odsjek klasični balet

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.09.2017. 15:34

Obrazovno-vaspitna ustanova Prva baletska škola iz Banjaluke u saradnji sa JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, vrše upis polaznika na odsjek klasični balet.

Škola je  počela sa radom 04.septembra, časovi se održavaju u prizemlju zgrade Centra, ponedjeljkom i četvrtkom od  17 časova, a nastavu  izvodi baletski pedagog sa iskustvom, vanredna profesorica na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu, Dijana Kozarski.

Upis polaznika traje  tokom mjeseca septembra, a svi zainteresovani za bavljenje baletom se mogu prijaviti u zgradi Centra (II sprat Radničkog univerziteta) svakim radnim danom od 07 do 15 časova, putem FB stranice Kotorvaroške novine, putem broja telefona 051/785-266 ili tokom održavanja časova ponedjeljkom i četvrtkom od 17 do 19 časova (prizemlje zgrade Radničkog univerziteta).

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…