Polaznici škole njemačkog jezika dobili sertifikate

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.08.2016. 19:45

Uspješno je realizovan još jedan ciklus Kursa njemačkog jezika. Polaznicima „Škole stranih jezika“ koju organizuje JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ u saradnji sa Kembridž centrom Banjaluka dodijeljeni su sertifikati o uspješno položenom kursu.

Ovoga puta, u prostorijama JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ svoje sertifikate su dobili polaznici prvog i drugog stepena (A1 i A2) koji su stekli osnovna, ali i  nadogradili postojeće znanje njemačkog jezika. Pored kursa njemačkog jezika uspješno se realizuje i kurs italijanskog jezika.

Svi zainteresovani koji žele da upišu novi ili nastave viši ciklus kursa njemačkog i italijanskog jezika mogu da se prijave do 15. septembra lično u prostorijama Centra (zgrada bivšeg Radničkog univerziteta), putem brojeva telefona 051/785-266, 065/457-439 (svakim radnim danom od 7 do 15 časova) ili porukom putem FB stranice Kotorvaroške novine.

Cijena kursa je 35,00 KM.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…