Pomozimo Vanji Pejakoviću iz Maslovara – učeniku koji je doživio tešku nesreću na ekskurziji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.06.2017. 09:13

Porodica Vanje Pejakovića iz Maslovara kod Kotor Varoša, koji je doživio tešku nesreću na ekskurziji u Italiji, otvorila je račune na koje humanisti mogu uplatiti novac za njegovo liječenje.

Vrhunski sportista i vrijedan učenik doživio je tešku nesreću na putovanju kojem se toliko raduje svaki đak. Povreda kičme tokom skoka u vodu prikovala ga je za bolničku postelju u Italiji, gdje ljekari čine sve kako bi posljedice po Vanju bile što bezazlenije. Ohrabrujući znakovi koje je davao proteklih dana daju nadu da će Vanja dobiti tešku bitku.

Veliki troškovi liječenja i neophodnog boravka roditelja uz Vanju u bolnici u Italiji prinudili su porodicu da se okrene humanim ljudima. Računi za prikupljanje pomoći otvoreni su u Unikredit banci na ime Vanjine majke Dubravke Pejaković. Za uplate novca iz BiH otvoren je račun u KM, a pomoć je moguće uplatiti i iz inostranstva na devizni račun.

Vanja je rođeni pobjednik koji je igrama pod košem svom gradu donio mnogo radosti. Pomozimo mu da dobije i najvažniju utakmicu svog života.

Računi

Račun u KM – 551-720-25761327-02

Poziv na broj – 45506012000

Devizni račun – BA395517202876133041

SWIFT – BLBABA22

Uplate na ime Dubravka Pejaković

Adresa Maslovare bb, 78220 Kotor Varoš

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…