Potpisivanje Sporazuma o poštovanju etičkih principa u izbornoj kampanji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.07.2016. 17:47

Predstavnici političkih stranaka koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima, sutra (srijeda 20. jul 2016. godine) će u sali SO Kotor Varoš potpisati Sporazum o poštovanju etičkog kodeksa za političke kandidate na lokalnim izborima 2016. godine.

Političke partije imaju za cilј politički, ekonomski, socijalni i kulturni razvoj naše opštine i vjeruju da se ovi zajednički cilјevi mogu najbolјe postići kroz slobodan i otvoren demokratski proces zasnovan na slobodnim, pravednim i transparentnim izborima, stoji između ostalog u tekstu ovog Sporazuma.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…