Povrijeđena u saobraćajnoj nesreći podlegla ranama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.01.2017. 13:23

Svjetlana Bojić preminula je u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci od povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu 28. januara. 2017. godine u Vrbanjcima. Ona je sa teškim povredama hitno prevezena u UKC, ali uprkos velikoj borbi doktori nisu uspjeli spasiti njen život.

Udes se dogodio u subotu 28. januara 2017. godine u 15.55 časova u mjestu Vrbanjci, opština Kotor Varoš, kada su se sudarili "kedi", kojim je upravljao tridesetšestogodišnji D.Ј. iz Banjaluke, i "golf četiri", za čijim je upravljačem bio dvadesetšestogodišnji D.B. iz Kotor Varoša, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Teške tjelesne povrede zadobila su oba vozača, te žena čiji su inicijali S.B. i dijete L.B. koji su se nalazili u "golfu četiri".

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…