Teta Jesen stigla u kotorvaroški vrtić

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.11.2018. 08:25

U okviru jesenjih svečanosti, mališani iz kotorvaroškog Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“, zajedno sa svojim tetama, dočekali su danas teta Jesen i prošetali našim gradom.

„Obukla je Jesen kaput i krenula na dalek put i posjetila naše drugare, velike i male. Ove lijepe darove, Jesen nam je dala. Draga nasa jeseni od srca ti hvala.“ – stihovi su koje su drugari iz JU Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ recitovali danas u okviru obilježavanja Jesenje svečanosti. Oni su dočekali i tetu Jesen (Branka Filipović) prerušenu u jesenje boje a pripremljena im je i jesenja trpeza.

I drugari su se takođe prerušili u jesenje boje a pomogli su im vaspitači i roditelji tokom radionica održanih ove sedmice u ustanovi. Nakon svečanosti drugari su prošetali do zgrade opštine kako bi i sugrađane obavijestili da je Jesen stigla.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…