Tri kandidata u trci za direktora Šumskog gazdinstva “Vrbanja”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.09.2016. 09:27

Na konkurs za direktora Šumskog gazdinstva “Vrbanja” Kotor Varoš stigle su tri prijave, potvrđeno je u “Šumama RS”. Aktuelnom direktoru Šumskog gazdinstva “Vrbanja” Daliborki Kerezović-Damjanović ističe mandat, a ona je jedan od glavnih pretendenata za ponovno imenovanje.

“Šume RS” raspisale su konkurs za direktore deset šumskih gazdinstava i Centra za rasadničku proizvodnju, a pristiglo je 29 prijava. Osim Šumskog gazdinstva “Vrbanja”, konkursom su obuhvaćeni i “Zelengora” Kalinovik, “Banjaluka” Banjaluka, “Lisina” Mrkonjić Grad, “Birač” Vlasenica, “Jahorina” Pale, “Majevica” Lopare i “Oštrelj-Drinić” Drinić, “Milići” Milići i “Visočnik” Han Pijesak.

– Komisija za izbor direktora će ocijeniti pristigle prijave kandidata, odnosno provjeriće da li su potpune. Sa kandidatima koji budu ispunjavali sve uslove konkursa biće obavljeni intervjui – naglasili su u “Šumama RS”.

Komisija će potom direktoru “Šuma” dostaviti listu kandidata na konačno odlučivanje o imenovanju direktora organizacionih dijelova.

Prilikom nedavne posjete Kotor Varošu potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović rekao je da je Šumsko gazdinstvo “Vrbanja” stabilizovano i izvučeno iz dubioze od kada je Kerezović-Damjanovićeva na njegoovm čelu.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…