´Kuća radosti´ obilježava međunarodni dan Down sindroma

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.03.2018. 08:20

Povodom Međunarodnog dana osoba sa Down sindromom 21. marta, danas će se 20. marta 2018. sa početkom u 16,30h u prostorijama Centra za porodicu ´Kuće radosti´ održati manifestacija sa ciljem obilježavanja ovog dana.

Pozivamo članove Udruženja, volontere, aktiviste da u utorak, 20. marta 2018. sa početkom u 16,30h u prostorijama "Kuće radosti", obilježimo Međunarodni dan Down sindroma druženjem članova i porukama podrške. Obavezne su šarene (rasparene) čarape. Zbog loših vremenskih uslova, ove godine nećemo biti u prilici organizovati šetnju podrške, navodi se u saopštenju "Kuće radosti"

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…