´Mozzart´ kladionica traži radnike

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.11.2018. 08:34

U Kotor Varošu, Trebinju, Istočnom Sarajevu, Palama, Prnjavoru, Gradišci, Brčkom, Prijedoru, Banjaluci i Zvorniku kompaniji su potrebni operateri na uplatnim mjestima.

Uslovi za ovaj posao su:
– srednja stručna sprema (III ili IV stepen)
– poznavanje rada na računaru i ljubaznost
– odgovornost, lojalnost, profesionalnost
– savjesnost, samodisciplinovanost, prilagodljivost

Ako si zainteresovan da postaneš dio kompanije “Mozzart”, ovo su osnovne dužnosti koje ćeš imati kao operater na uplatnom mjestu:

– prijem uplata i isplaćivanje dobitnih tiketa
– ključivanje aparata i isplata dobitaka
– komunikacija sa igračima i davanje potrebnih informacija vezanih za usluge, rezultate, uslove i način igranja
– staranje o bezbijednosti novčanih sredstava i o stanju opreme i uređaja na uplatnom mjestu
– štampanje rezultata, dnevnih ponuda i dodataka, ažuriranje oglasne table, uključivanje prenosa sportskih događaja
– priprema toplih i hladnih napitaka i usluživanje klijenata
– rad na fiskalnoj kasi

Ono što je potrebno da bi aplicirao za posao jeste sljedeće:

– tvoja radna biografija (CV)
– motivaciono pismo

Prijavu za posao pošalji na mejl: posaors@mozzartbet.com. Ako Ti nešto nije jasno ili imaš dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktiraj putem naše Fejsbuk stranice Mozzart Bet BiH. “Mozzart” ti nudi redovna primanja i stimulativni dio plate.

Kompanija “Mozzart” je najveći priređivač igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi, zastupljena je na teritoriji RS, Srbije, Rumunije, Makedonije, Hrvatske, a od skoro i na tržištu Afrike. Sa više od 1.000 uplatnih mjesta i oko 4.300 zaposlenih, apsolutni smo regionalni lider u ovoj privrednoj grani.

Naša poslovna politika zasnovana je na modernim principima poslovanja, konstantnom unapređenju usluga i shvatanju inovativnosti i jedinstvenosti kao imperativa. Svjesni toga da je uspjeh kompanije nemoguć bez stimulativnog, dinamičnog i udobnog radnog okruženja koje razvija vještine, znanja i karijeru zaposlenih, pažljivo smo gradili svoju reputaciju najpoželjnijeg poslodavca.

 

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…