´SIM Technik´ arena spremna za 7. tradicionalni turnir u malom fudbalu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.05.2018. 09:02

Tradicionalni turnir u malom fudbalu u Zabrđu biće održan od 31. maja do 3. juna na igralištu kod Osnovne škole “Sveti Sava” u ovoj Mjesnoj zajednici.

Rok za prijavu ekipa je 30. maj u 20 časova kada će biti obavljen i žrijeb, a kotizacija iznosi 80 KM po ekipi,  igraće se po sistemu pet plus jedan uz maksimalno deset prijavljenih igrača.

Organizator je obezbijedio nagradni fond od 1.800 KM iz kojeg će pobjedniku pripasti 1.000, drugoplasiranom 500, trećeplasiranom 150 maraka, a nagrade su predviđene i za najbolje pojedince turnira i gledaoce.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…