´Vrbanjci´ najuspješnija ekipa u rekreativnoj stonoteniskoj ligi opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.12.2017. 08:41

Mečevima poslednjeg kola večeras je u sportskoj dvorani u Kotor Varošu završena rekreativna stonoteniska liga opštine Kotor Varoš. U ligi je učestvovalo 14 ekipa a najuspješnija je bila ekipa ´Vrbanjci´, drugo mjesto osvojila je ekipa ´Pivnice´ dok je treće mjesto zauzela ekipa ´SPC-SOZ´. Najuspješnijima su uručene diplome, medalje i pehari od strane predsjednika Stonoteniskog kluba ´Kotor Varoš´ Dragana Žarića.

"Ova liga je organizovana u sklopu projekta koji je odobren od opštine Kotor Varoš po javnom pozivu za sportske organizacije. Pored održavanja lige kroz projekat smo nabavili profesionalni sto za stoni tenis, semafore i loptice koji su neophodni za trening i organizovanje takmičenja" - izjavio je za naš portal Dragan Žarić, predsjednik Stonoteniskog kluba "Kotor Varoš".

Izvor: KVdanas.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…