Đuro Krčić, kandidat DNS-a za načelnika Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.07.2016. 11:52

Đuro Krčić, profesor u SC ”Nikola Tesla” kandidat je DNS-a za načelnika Kotor Varoša. Nakon jednoglasne odluke stranačkih organa DNS-a Kotor Varoš da podrže kandidaturu Đure Krčića za kandidata za načelnika Kotor Varoša, kandidaturu je potpisao predsjednik DNS-a Marko Pavić.

Đuro Krčić je rođen u Grabovici 06. maja.1969. godine, gdje  završava osnovno obrazovanje. Srednju geodetsko – tehničku školu završava u Banoj Luci 1988. godine.

Zvanje diplomirani ekonomista stiče u Banjaluci, a magistrira 2011 godine.

Napisao je nekoliko naučnih radova i objavio knjigu ”Uticaj sredstava međunarodnih finansijskih institucija na razvoj zemalja u tranziciji”.

Od 1991. do 2012. godine vlasnik preduzeća ”Mladost”Kotor Varoš.

Zaposlen je u JU SŠC ”Nikola Tesla” kao profesor ekonomske grupe predmeta od 2007. godine.

Oženjen je i otac je troje djece.

Živi u Kotor Varošu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…