Šumsko gazdinstvo ”Vrbanja” iz Kotor Varoša prema novim informacijama među najuspješnijm preduzećima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.03.2016. 15:24

Javno preduzeće ”Šume RS” zaradile su prošle godine 9,96 miliona maraka, a među najuspješnijm preduzećima u tom sistemu nalazi se Šumsko gazdinstvo ”Vrbanja” iz Kotor Varoša koje je inkasiralo 153.000 KM dobiti.

”Vrbanja” redovno servisira sve svoje obaveze, obezbjeđena je i redovna dinamika ličnih dohodaka i ostalih primanja zaposlenim radnicima, rekla je Daliborka Kerezović – Damjanović, direktorica šumskog gazdinstva ”Vrbanja”. 

Početkom februara objavljena je informacija da dug ŠG "Vrbanja" prema opštini Kotor Varoš iznosi 780 000 KM i da je pokrenut postupak prinudne naplate. 

U opštini Kotor Varoš, kako nezvanično saznajemo, iznenađeni su ovom informacijom jer je nedavno Poreska uprava Republike Srpske prinudno naplatila oko 100 000 KM duga.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…