Žurka za djecu ispred igraonice ´Maša i Medo´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.07.2016. 13:44

Povodom 6. mjeseci rada igraonice "Maša i Medo"u nedelju 03.07. u 19 časova igraonica Maša i Medo u saradnji sa Tropik centrom i pekarom Obeliks organizovala je na urnebesnu žurku ispred igraonice.

Na putovanje kroz smjeh i zanimljive dječije igru djecu je vodio klovn Smješko uz asistenciju njihovih omiljenih likova Maše i Mede. Oko 150 - 200 mališana uživali su u zanimljivim dječijim igrama kao što su prebacivanje loptice iz jedne u drugu kutiju i sl. Takođe su djeljeni i slatki poklon paketi kao i kuponi za besplate sate u igraonici koja je organizovala ovu veselu žurku. Glavnu nagradu tj. besplatnu proslavu rođendana osvojila je djevojčica po imenu Sara.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…