“Detektor” donirao školski pribor “Kući radosti”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.07.2017. 15:55

Preduzeće “Detektor” čiji je vlasnik Aleksa Vučanović, obezbijedilo je školski i didaktički pribor za mališane u “Kući radosti”. Ova donacija će mališanima Centra za porodicu “Kuća radosti” iz Kotor Varoša biti id velikog značaja da savladaju školsko gradivo.

"Preduzeće “Detektor” je izrazilo želju da pomogne našoj djeci koja su u programu savladavanja školskog gradiva. Drago nam je što su prepoznali naš rad i vrednovali ga na ovako velikodušan način. Želimo da im se zahvalimo, jer će našim đacima biti od velike koristi", rekli su u Centru za porodicu “Kuća radosti”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…