“Kuća radosti” organizuje radionicu za izradu novogodišnjih ukrasa

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.12.2016. 10:48

Centar za porodicu “Kuća radosti” Kotor Varoš uputio je poziv djeci i roditeljima na druženje na kojem bi u pretprazničnoj čaroliji izrađivali zajedno novogodišnje ukrase i jelku. Radionica pod nazivom “Novogodišnje radosti” biće održana 20. decembra (utorak) u 17 časova u prostorijama “Kuće radosti” u prizemlju stambene zgrade kod Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla”.

„Cilj radionice su zajedničke aktivnosti roditelja i djece u pravljenju nakita i čestitki za prodaju. Voditelj radionice je diplomirani pedagog i vaspitač predškolske djece Slađana Kučuk. Skrećemo pažnju roditeljima da je obavezno da ponesu papuče za njih i djecu“, naveli su u Centru za porodicu ” Kuća radosti” na svojoj internet stranici.

Takodje je na jučerašnjem radnom sastanku u okviru plana aktivnosti “Kuće radosti” razmatrane i stavke kao što su radno vrijeme, raspored i program radionica i organizacija novogodišnjih sadržaja. Utvrđeno je da će stručni tim koji će voditi radionice različitih sadržaja činiti diplomirani socijalni radnik Sanela Mikić, koja je i koordinator radionica, diplomirani pedagog i vaspitač predškolske djece Slađana Kučuk, diplomirani psiholog Snežana Gajanin i profesor likovne umjetnosti Sandra Dukić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…