”Audijem” uletio u roštiljnicu ”Žar”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.06.2017. 09:17

U baštu roštiljnice “Žar” koja se nalazi u kotorvaroškom naselju Ripište uletio je automobil “audi A3” i tako napravio ogromnu materijalnu štetu na ovom objektu. Gotovo istih razmjera štetu je pretrpio i automobil koji se “provozao” kroz baštu.

Automobilom je, kako se nezvanično saznaje,  upravljao Goran B., koji je bio sam u automobilu.

Nema informacije da li je povrijeđen vozač, prenose lokalni mediji.

Ova nesvakidašnja nezgoda dogodila se kada je “audi” išao iz pravca grada ka Novom naselju i direktno uletio u roštiljnicu “Žara”.

”Ne smijem ni zamisliti šta bi se dogodilo da se sve nije dogodilo noću jer u bašti roštiljnice obično sjedi mnogo ljudi” rekao je jedan od mještana Ripišta.

Nezgoda se dogodila oko pet časova kada se Goran B. vraćao kući iz noćnog provoda. Jedan od mještana Ripišta ispričao je da je čuo da je mladić bio sa društvom u provodu i da su ga odvezli kući.

– On se nakon toga svojim automobilom ponovo vratio u grad da bi u povratku kući sletio s puta i udario u baštu roštiljnice. Protletio je kroz baštu i uništio je, a automobil se zaustavio na krovu kada je udario u obližnj drvo – ispričao je mještanin.

O nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći mogle su se čuti i razne priče da je vozač bio pijan, da je vozio neregistrovan automobil na kojem su samo zbog maske bile postavljene njemačke tablice i da kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Pravi detalji će se znati tek u nastavku istrage.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…