”Fagus” grupacija: Konkurs za prijem saradnika u finansijama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.03.2017. 14:32

agus grupacija je jedna od vodećih kompanija u oblasti drvoprerade i jedan od najvećih izvoznika u BiH. U okviru grupacije posluje 8 firmi: Fagus Haus, Vrbanja šume,Bor petrol, Abis, Hajdučke vode, Silvatika, Arboreko i Nomar. Za proširenje tima, traže novog člana..

SARADNIK U FINANSIJAMA (m/ž)- 1(jedan) izvršilac

Opis posla:

•    Poslovi finansijskog i robno materijalnog knjigovodstva (knjiženje, unos podataka, obračun PDV-a, analizira stanja na kontima i sl.)

Odgovornost za uredno i ažurirano knjiženje te odlaganje knjigovodstvenih dokumenata
Učestvovanje u izradi finansijskih planova kao i periodičnih i završnih finansijskih izvještaja
Učestvovanje u analizi troškova
Praćenje propisa i stručne literature i pravilna primjena zakonskih propisa računovodstva i finansija
Drugi poslovi po potrebi poslodavca u skaldu sa znanjima i sposobnostima

Od kandidata očekujemo: 

VSS ili SSS ekonomskog smijera
Radno iskustvo u finansijama minimalno godinu dana
Aktivno znanje engleskog jezika
Odlično znanje rada na računaru
Odlične organizacione i komunikacione vještine
Odgovornost,sistematičnost, tačnost i poštovanje zadatih rokova
Inicijativa u radu i visoka motivisanost
Sposobnost rada pod pritiskom
Spremnost za kontinuiranim učenjem i usavršavanjem

Ukoliko ispunjavate navedene uslove i želite da radite u dinamičnom i kreativnom okruženju, svoju biografiju (CV) kao i dokaze o ispunjavanju uslova možete dostaviti na adresu:

Fagus d.o.o., Pilanska 3, 78000 Banja Luka ili putem e-mail: tatjana.sjenica@fagusrs.biz

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa biće obavljeno testiranje i intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni .

Kontakt telefon: 051/318-880

Rok za prijavu: Oglas ostaje otvoren do popune

O Fagusu

Fagus grupacija je jedna od vodećih kompanija u oblasti drvoprerade i jedan od najvećih izvoznika u BiH. U okviru grupacije posluje 8 firmi: Fagus Haus, Vrbanja šume,Bor petrol, Abis, Hajdučke vode, Silvatika, Arboreko i Nomar.

Poslodavac smo koji gradi kulturu povjerenja, strasti, kreativnosti i usmjerenosti na zadovoljstvo zaposlenih i kupaca. Razvijen sistem edukacije i team bildinga zaposlenih, dobri uslovi rada i zadovoljavajuća primanja samo su neki od dokaza koji potkrepljuju tu tvrdnju. Poštovanje i povjerenje njeguju se u domenu međuljudskih odnosa, a timski rad na iskrenom dijalogu i transparentnosti u radu . Pridružite nam se!

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…