”Glas Kotor Varoša”: Mihael Modić ne prelazi u banjalučki ”Borac”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.03.2018. 08:41

Mladi i talentovani fudbaler Mihael Modić, naše gore list, demantovao je u izjavi za ”Glas Kotor Varoša” pisanje pojedinih medija da prelazi u banjalučki ”Borac”.

-Sa ”Borcem” nisam ni u kakvom kontaktu, slobodan sam igrač, do ljeta kada prelazim u Njemačku – poručio je Mihael Modić.

Podjetimo se da su prethodno sportski portali prenijeli vijest da dvadesetogodišnji Mihael Modić dolazi na Gradski stadion u Banja Luku gdje će braniti boje crveno-plavih.

"Imali smo razgovor sa menadžerskom agencijom koja je raskinula njegov ugovor sa Milanom, tako da je on slobodan igrač. Postigli smo sporazum da se priključi ekipi i u narednim danima trebali bismo da definišemo stvari“, rekao je član uprave Borca Vico Zeljković.

Zeljković je tada otkrio da će Modić već od četvrtka trenirati sa ekipom Borca.

"On će od sutra biti na treninzima Borca i u narednim danima pričaćemo o tome šta i kako. Svakako ovo može da bude zanimljivo, ali pustićemo par dana da vidimo na koji način će to ići. Tu je i biće na njemu i na nama da sve definišemo", rekao je Zeljković.

Izvor:GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…