”Građusovci” ispratili kolege na rad u Njemačku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.04.2016. 13:03

Da iskrena kolegijalnost ne poznaje granice pokazali su večeras radnici preduzeća ”Građus” iz Kotor Varoša. Oni su samoinicijativno, organizovali druženje, kako bi svojim kolegama poželjeli srećan put i uspješan rad u SR Njemačkoj.

”Građus” doo od početka ove godine posluje u ovoj zemlji EU, a sutra na put kreće grupa radnika radi izvršenja posla, koji je ugovoren na jednom od renomiranih projekata u Minhenu.

”Građus”  najavljuje sklapanje novih poslovnih ugovora, a tokom godine planirano je da se broj radnika u Njemačkoj poveća.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…