„Gastro manifestacija i prezentacija rucnih radova“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.08.2017. 09:51

U okviru ´Kotorvaroškog ljeta 2017´, u subotu 26. avgusta na Gradskom trgu sa početkom u 19 časova biće organizovana „Gastro manifestacija i prezentacija ručnih radova“.

"Gastro manifestacija je postala nešto po cemu smo prepoznatljivi, a mi smo ponosni jer pored toga što je najposjecenija ona je i najljepša manifestacija u Kotor Varošu. Manifestacija na kojoj se preplicu kultura, tradicija i druženje je ujedno i prilika da omladina spozna našu pravu tradiciju i njene vrijednosti", rijeci su Dragana Zeljkovica, direktora "Centra za kulturu, sport i informisanje".

Pored eksponata, posjetioci će moći kupiti sve ručne radove kao i proizvode od aronije. Stručni žiri ce ocijeniti i proglasiti pobjednike u svim kategorijama. Pobjednicima će biti uručene nagrade i priznanja.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…