„Narodna biblioteka“ Kotor Varoš obradovala svoje članove sa 80 novih naslova

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.12.2016. 16:32

Narodna biblioteka Kotor Varoš dopunila je svoj knjižni fond sa 80 novih naslova, pa članovi biblioteke imaće na raspolaganju publikacije raznih žanrova.Prilikom samog odabira nastojano je da se ispune zahtijevi i interesi korisnika biblioteke svih zanimanja i uzrasta,a akcenat je stavljen na popularne naslove belatristike.

Popunjavanje knjižnog fonda biblioteke tokom ove godine vršen je sistematski i ciljano sa prioritetnom građom i literaturom iz svih oblasti ljudskog znanja.
Osim ove kupovine u 2016-oj godini knjižni fond „Narodne biblioteke „Kotor Varoš  je uvećan za još 400 naslova, odnosno 522  knjige.

Najviše sredstava odvojeno je za nabavku novih naslova na Međunarodnom Banjalučkom sajmu knjiga. Pored toga nabavljene su nove lektire za osnovce koje su predviđene po njihovom nastavnom  planu i programu.

Za sve ljubitelje dobrih knjiga ovo je odlična ponuda i prilika da svoje slobodno vreme provedu na kvalitetan način.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…