„Tropik“ odbranio titulu na zimskom turniru

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.01.2018. 08:08

„Tropik“ je odbranio titulu na tradicionalnom zimskom turniru u malom fudbalu. U finalu su pobjedili ekipu „Pes Junajted“ sa 3:1.

Za pobjedničku ekipu u finalu  dvostruki strijelac je bio Boban Mikanović, a jednom je pogodio Aleksandar Tepić.

Još jedna ekipa je odbranila ono što je osvojila prošle godine. Kotorvaroški fudbalski veterani, ekipa „Fantomi“ osvojila je treće mjesto, kao i prošle godine.

Za „bronzu“ su pobjedili ekipu „Šiprage“ sa 2:1. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Bojan Škorić iz ekipe „Fantomi“, najbolji strijelac turnira sa 8 golova je Mladen Đukić iz „Pes Junajteda“, a najbolji igrač je Aleksandar Tepić iz pobjedničke ekipe.

Rezultati finalnog dana:

Četvrtfinale

Šiprage-SP Alekić 1:1 pen. 3:1

Pes Junajted-Dermal 3:0

Tropik- Sim Tehnik 2 2:0

Sim Tehnik 1-Fantomi 1:1 pen 5:6

Polufinale

Šiprage-Pes Junajted 2:3

Tropik-Fantomi 0:0 pen 3:2

3.mjesto

Fantomi-Šiprage 2:1

Finale

Tropik-Pes Junajted 3:1

Turnir je organizovala JU Centar za kulturu, sport i informisanje. Generalni sponzor turnira je Tropik.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…