“Mrazograd” traži učesnike za manifestaciju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.12.2017. 15:34

Agencija za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš pozvala je udruženja i pojedince koji smatraju da mogu da učestvuju u kulturno-zabavnom programu u toku trajanja “Mrazograda” u Kotor Varošu da im se jave kako bi dogovorili termin i način njihovog nastupa.

Pozivamo sva Udruženja i pojedince iz Kotor Varoša koji smatraju da mogu da učestvuju u kulturno zabavnom programu u toku trajanja "Mrazograda" da nam se jave i da zajedno dogovorimo termin i način njihovog nastupa.

Podsjećamo da će "Mrazograd" trajati od 15.12-15.01. na Trgu u Kotor Varošu i da pored Dočeka Nove godine planiramo organizovati razne programe i drugim večerima.

Za novogodišnju manifestaciju „Mrazograd“ koja će se po prvi put organizovati u Kotor Varošu izrađeno je deset kućica. Kućice nose nazive po deset kotorvaroških mjesnih zajednica – Kotor Varoš, Maslovare, Vrbanjci, Liplje, Kruševo Brdo, Šiprage, Grabovica, Obodnik, Vagani i Zabrđe.

Agencija za lokalni ekonomski razvoj opštije Kotor Varoš, koja je organizator “Mrazograda”, raspisala je oglas za iznajmljivanje izložbeno-prodajnih kućica koje će biti postavljenje za vrijeme trajanja manifestacije. Prijave za kućice traju do 8. decembra, a cijena zakupa je 200 KM.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…