„Sabor folklora“ u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.07.2018. 08:40

U okviru „Kotorvaroškog kulturnog ljeta 2018“ u subotu 7. Jula, na igralištu Radničkog univerziteta, u 19:00 časova održaće se „Sabor folklora“.

U programu učestvuju: KUD „Slavko Mandić“ Laktaši, ANI „Lijevče“ Razboj, FS „Đukali“ Srbac, FS „Rasavci“ Prijedor, KUD „Petar Kočić“ Nova Topola, SPKD „Prosvjeta“ Kneževo, KUD „Miloš Dujić Mišo“ Čelinac, KUD „Radost“ Teslić, KUD „Brio Rudar“ Maslovare, Ansambl „Žubor“ Kotor Varoš i FA „Kotor Varoš“.

Svečani defile kroz grad je od 18:30 časova.

U slučaju kiše „Sabor folklora“ biće održan u sportskoj dvorani.

Organizator Javna ustanova „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš u saradnji sa Folklornim ansamblom „Kotor Varoš“. Pokrovitelj opština Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…