Futsal: Kotorvarošani u nedjelju protiv KMF Obilić iz Prnjavora

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.11.2016. 23:58

Futsaleri Kotor Varoša u nedjelju u okviru trećeg kola Druge futsal lige Republike Srpske, u 19:00 sastaju se u Sportskoj dvorani u Kotor Varošu sa ekipom KMF „Obilić“ iz Prnjavora.

Futsaleri Obilića u prvom kolu su bili bolji u duelu protiv Starčevice sa 10:3, a u drugom kolu u Prnjavoru bili su bolji i od ekipe Gradiške koju su savladali rezultatom 11:6.

Naši futsaleri imaju polovičan učinak, u prvom kolu su u Kotor Varošu savladali Gradišku rezultatom 7:1, dok su u prošlom kolu, i pored vođstva od 2:5, zabilježili poraz rezultatom 6:5 od domaćina KMF“Starčevica“.

Ulaz na tribine je za sve poklonike futsala besplatan.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…