Gospana Škrbo iz Čelinca poginula u saobraćajnoj nesreći u Podbrđu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.04.2017. 10:30

Sedamdesetdevetogodišnja starica iz Čelinca čiji su inicijali G.Š. poginula je u saobraćajnoj nesreći kada ju je udario automobil na magistralnom putu Banjaluka-Teslić. Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 20.45 časova u mjestu Podbrđe, opština Kotor Varoš, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Automobilom “škoda” upravljao je muškarac iz Živinica S.H. /44/.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Naloženo je preduzimanje svih istražnih radnji radi utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nesreće i odgovornosti učesnika.

Nezvanično saznajemo da je poginula Gospana Škrbo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…