Humanitarna predstava ”Zla žena” za Stefana Majstorovića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.03.2016. 11:49

Subota 12. mart 2016. godine, Kino sala Kotor Varoš u 18:00h. Ulaz: 2 KM

Članovi Amaterskog dramskog pozorišta "Јovan Sterija Popović" iz Kotor Varoša odigraće predstavu "Zla žena" a sav prihod doniraće za liječenje našeg sugrađanina Stefana Majstorovića. 

Rediteljka predstave Velida Popović na nov način prikazuje priču o zlostavljanoj ženi koja je kažnjena jer se usudila da drugačije misli, da bude nezadovoljna svojim životom i ponašanjem ljudi oko nje.

Prema njenim riječima, svaki lik je pažljivo iznijansiran i vrlo promišljeno problematizovan.

"Ovo je snažna, inventivna i vrlo upečatljiva predstava u kojoj su moje zamisli snažno glumački iznijeli mladi kotorvaroški glumci", istakla je Popovićeva.

Koordinator Amaterskog dramskog pozorišta "Јovan Sterija Popović" Velimir Dragoljević rekao je da je, u izvođačkom smislu, predstava precizna i čista do perfekcije, podređena jasnom isticanju idejne suštine. 

Predstava je već izvođena u okviru Prvog festivala omladinskih pozorišta u Kotor Varošu.

Ulaz: 2 KM


 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…