Javna rasprava o izgradnji Male hidroelektrane „Kotor Varoš“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.07.2017. 16:12

Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske, u postupku izdavanja dozvole za izgradnju Male hidroelektrane „Kotor Varoš“ a po zahtjevu privrednog društva „ENERGO COMPANY“ d.o.o. Banja Luka, održaće opštu javnu raspravu dana 07.07.2017. godine sa početkom u 9:30 časova u skupštinskoj sali u opštini Kotor Varoš, s obzirom da se lokacija gradnje Male hidroelektrane „Kotor Varoš“ nalazi na teritoriji opštine Kotor Varoš.

Rasprava je otvorena za prisustvo javnosti i zainteresovanih lica u cilju pribavljanja komentara na nacrt dozvole, neposredno na samoj raspravi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…