Održana prva kreativna radionica za djecu u Obodniku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.07.2017. 15:27

Održana je prva kreativna radionica za djecu u prostorijama Mjesne zajednice Obodnik, . Djeca su se družila i uživala u druženju sa teta Bojanom Jotanović.

„Mali odziv djece nije pokvario naš plan da im omogućimo što bolje uslove za razvoj i socijalizaciju. U narednom periodu planiramo da održimo još dosta kreativnih sadržaja za naše mališane“, istakla je Snežana Jurić, predsjednica  Savjeta Mjesne zajednice Obodnik.

Mališani su uživali u međusobnom druženju, pomaganju i savjetovanju, a rezultat ove kreativne radionice su svakako bili njihovi prekrasni šareni radovi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…