Oglas za prijem djece u vrtić

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.06.2018. 08:27

Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ Kotor Varoš raspisao je oglas za prijem djece za radnu 2018/2019. godinu, u 6 grupa. Prijava djece vrši se na osnovu molbe, koja se može dobiti u prostorijama vrtića svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 časova.

Detaljnije informacije dostupne su i putem telefona na broj 051/783-265.

Roditelji djece koja budu primljena moraju dostaviti izvod iz matične knjige rođenih i ljekarsko uvjerenje dobijeno na osnovu pregleda o fizičkom i psihičkom razvoju djeteta i laboratorijskog nalaza koji sadrži bris nosa i grla i nalaz stolice.

Rezultati oglasa i raspored po vrtićkim grupama biće objavljen na oglasnoj tabli vrtića najkasnije do 23. jula 2018. godine.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…