Oprez, oštećen most u Šibovima,

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.12.2018. 08:22

Most između Šibova i Prisoja oštećen je jer je vodeni tok pokopao konstrukciju usljed čega je došlo do pucanja asfalta i iz nadležnih opštinskih službi ne preporučuju prelazak teretnih vozila.

U Odsjeku za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Kotor Varoš istakli su da su oštećenja konstatovana u poslijepodnevnim časovima.

– Naši službenici su odmah izašli na teren i utvrdili oštećenja. Postavljena je signalizacija i trake kako bi vozači bili upozoreni na oštećenja. Putnička vozila mogu normalno prelaziti most, dok teretna treba da ga koriste u krajnjoj nudi i uz maksimalni oprez – rekao je šef Odsjeka za inspekcijske poslove i komunalnu policiju Goran Malijević.

 

Izvor: “Moj Kotor Varoš”

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…