Vaskršnji turnir u malom fudbalu „Grabovica 2018“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.03.2018. 14:06

Mjesna zajednica Grabovica organizuje tradicionalni Vaskršnji turnir u malom fudbalu „Grabovica 2018“. Ekipe su mogu prijaviti do 06.04.2018. do 19 časova za kada je predviđeno izvlačenje parova turnira u sportskoj dvorani u Kotor Varošu.

Prva faza turnira igra se 07.04.2018. sa početkom u 18 časova, a završnica turnira igra se 08.04.2018.

Nagradni fond turnira iznosi 1000km

1 mjesto 600 km
2 mjesto 300 km
z mjesto 100 km
Obezbeđene su nagrade i za najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira.

Uplata po ekipi je 70km.

Pored fudbalskog turnira, biće održana i druga Vaskršnja tucijada, gdje su za pobjednika obezbeđene vrijedne nagrade.

“ Očekujem veliki broj ekipa, samo da nas posluži dobro vrijeme. Želio bi da se zahvalim svima koji su pomogli da se ova tradicija nastavi, da naš turnir ostane kvalitetan. Posebnu zahvalnost dugujemo pojednicima i privrednicima i generalnom sponzoru E-Promet, Mini hidrocentrala Grabovačka Rijeka. Ove godine nastavljamo i sa organizacijom „tucijade“, druge po redu, za koju su vrijedne nagrade obezbedili paroh Šipraško-Grabovački Damir Vrhovac i zamjenik načelnika opštine Kotor Varoš Mladen Trivunović“ – rekao je za portal Centra za kulturu, sport i informisanje organizator turnira Bojan Đekanović.

Sve informacije u vezi turnira možete dobiti na broj telefona 065/ 761-374 Bojan Đekanović

 

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…