Čestitka načelnika Zdenka Sakana povodom Vaskrsa/Uskrsa

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.04.2017. 15:30

Povodom najvećeg i najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa/Uskrsa, u ime opštine Kotor Varoš i u svoje lično ime, načelnik opštine Zdenko Sakan je uputio čestitke svim vjernicima pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti.

Poštovani Kotorvarošani,

Svim građanima koji slave Hristovo vaskrsnuće, želim da u miru i porodičnoj sreći, zdravlјu i blagostanju, razumijevanju i uzajamnom uvažavanju proslave ovaj najveći Hrišćanski praznik.

Privrženi dobročinstvu, spremnosti da razumijemo i poštujemo različitosti, u tradicionalnim vrijednostima nalazimo snagu da se hrabro suprotstavimo brojnim iskušenjima i našim zajedničkim djelima doprinesemo bolјoj i srećnijoj budućnosti naših porodica i našeg Kotor Varoša.

HRISTOS VASKRSE!

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…