Članice Udruženja žena ”Venera” obradovale Nikolinu Jerosimović

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.03.2018. 08:08

Koliko veliko srce, osjećaj za druge ljude i empatiju imaju članice Udruženja žena ”Venera” iz Kotor Varoša,pokazala je i njihova posjeta porodici Jerosimović iz Maslovara.

Sve poklone uručene ovoj porodici  članice su prikupile sopstvenim sredstvima i tako još jednom dale odličan primjer svima kako se nekome može uljepšati bar jedan dan.

Poklonima se najviše obradovala mala Nikolina, kojoj su oni prvenstveno i namijenjeni.

Ova vesela djevojčica, učenica četvrtog razreda osnovne škole, članicama je otkrila da je odličan učenik i da mnogo voli matematiku.

”Maloj Nikolini smo poželjeli mnogo sreće , i da u što skorijem vremenskom roku dobije svoju sobu, što je i njena velika želja”, izjavila je Miroslava Kalamanda, predsjednica Udruženja žena ”Venera”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…