Čubrilović očekuje veću podršku iz Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.06.2018. 09:34

Zamjenik predsjednika Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nedeljko Čubrilović izjavio je da sve ankete govore o rastu podrške toj stranci i da je realno očekivati da DNS na opštim izborima u oktobru osvoji više od 100.000 glasova.

“Očekujemo veći rast podrške listi DNS-a u Banjaluci, Čelincu, Kotor Varošu, Šipovu i Mrkonjić Gradu, a dobre rezultate očekujemo u Kneževu, Ribniku i ostalim opštinama regije. Cilj nam je da DNS u banjalučkoj regiji dobije dva poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i uvjeren sam da ćemo taj cilj ostvariti”, rekao je Čubrilović.

 “Cilj nam je da DNS nakon oktobra ima od 12 do 15 poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i dva poslanika u parlamentu BiH”, izjavio je Čubrilović nakon sastanka sa predsjednicima opštinskih organizacija DNS-a sa područja banjalučke regije.

Izvor: nezavisne.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…